Dinsdag, 24 November 2015

SALAMI - OLYF EN FETA SALSA

Hierdie mengsel skree vir my kuierkos. Bak ‘n heerlike Ciabata of ‘n Sourdough Baugette en die Kaap is Hollands! 

RESEP
10 Salami velletjies - fyn op gesnipper
250 g Feta kaas - gefrummel
1 kop Son gedroogde tamaties - gehidreer in kookwater en gedreineer - fyn op gekap
1 kop Swart olywe ontpit en grof gekap
1 kop Groen olywe ontpit en grof gekap (as jy nie van die kleur hou nie, maak dit net een)
30 ml Kappertjie saad -  grof gekap (capers)
30 ml Roosmaryn - vars gekap
30 ml Knoffel - fyn gemaak
1 kop Olyfolie
Sout en peper na smaak

METODE

1. Doen al die voorbereidings soos hierbo uiteengesit en meng die bestanddele met mekaar. Laat dit oornag in die yskas marineer.

2. Bedien met vars brood as ‘n voorgereg of as ‘n doopsousie vir soutkoekies en -beskuitjies


HOEVEELHEID: 450 - 500 g.


BRON: Christo de Beer. 

Getoets en gestandardiseer deur Annelien Pienaar, 2015, www.bosenbergguestfarm.co.za

Geen opmerkings nie:

Plaas 'n opmerking