Saterdag, 19 September 2015

SITRUS BEETSLAAI MET ROCKET EN PISTASIENEUTE

Die lemoentyd is amper oor en net voordat dit groet wil ek vir oulaas ietsie met dit doen. Ek is versot op enige vorm van beet kombinasies, van soet tot sout! Wat hierdie die ideale vinnige slaai maak, al die bestanddele kan die aand voor die tyd gemaak word en net voor opdiening aanmekaar gesit word. Dit is my lui-huisvrou slaai!

RESEP
500 g Beet - gekook en geskil - heel
3 geel Bete indien jy dit kan vind - gekook - geskil - heel
1 Lemoen - geskil en in wieletjies gesny
1 Pomelo - geskil en in wieletjies gesny
½ k Pistasieneute (pistachio) enige ander neut sal ook werk, selfs grondbone - grof gestamp
1 pakkie Roket blare
1 pakkie vars Kruie van keuse vir garnering

METODE
1. Doen al die vooraf bereidings soos in die bestanddele lys uiteengesit.

2. Pak eers ‘n laag van die roket blare, gevolg deur ‘n laag van die sitrus vrugte en laaste die verskillende beet.

3. Sprinkel die neute oor asook die vars kruie vir garnering.

4. Bedien met aparte slaaisous.

HOEVEELHEID: 6 - 8 persone.

BRON: Annelien Pienaar. www.bosenbergguestfarm.co.za




Geen opmerkings nie:

Plaas 'n opmerking