Vrydag, 11 September 2015

MIELIE TERT

Paula Deen Corn Casserole...This is one of my favorite Casseroles!:

Op saterdae het my Ma altyd hierdie heerlike mielietert van haar gemaak. Dit is heerlik klam, sponsagtig sag en ruik heerlik. Hierdie is ook 'n wonderlike bykos wat selfs die wat nie hou van kosmaak, binne 5 minute aanmekaar kan slaan!

RESEP
2 blikkies Room mielies (groot)
1 k Cheddar kaas - gerasper
4 Eiers - geklits
3 e Botter - gesmelt
1 t Dill tippies
3 e Koekmeel
Sout en peper na smaak
1 klein pakkie Spekvleis - fyn gekap - opsioneel

METODE
1. Meng al die bestanddele saam en skep in langwerpige pyrex bak. Sprinkel met ekstra kaas en bak vir 35 minute by 180 ˚ C.

2. Bedien warm!

PORSIES: 6 - 8 persone.

BRON: Hantie Bezuidenhout.

Geen opmerkings nie:

Plaas 'n opmerking