Vrydag, 17 Julie 2015

MOSTERD EN HEUNING GLANSEER SOUS

Hierdie sous het soveel gebruike.
Ek smeer 'n heel werf hoender met hierdie sousie om dit lekker taai en bros te maak, voeg net dill tippies by die sous en jy het voorwaar 'n wenner. 
Of enige varkvleis snit kom heerlik sappig en soet met dit uit, kom probeer gerus. 
Gebruik die growwe Dijon mosterd resep in die argief.

RESEP
250 ml mayonnaise
125 ml heuning
50 ml Dijon mosterd - grof

METODE
1. Meng alles saam en gebruik as ‘n glans laag oor vleis net voordat dit uit die oond kom.

2. Smeer beide kante van gaar vark loin tjoppies met die mengsel en plaas dit terug oor die vuur of onder die grill van die oond.
Bak tot mooi taai en bruin.

3. Lekker eet.

HOEVEELHEID: 1½ kop mosterd mengsel.

BRON: Annelien Pienaar.

Geen opmerkings nie:

Plaas 'n opmerking