Woensdag, 17 Junie 2015

KARAMEL PEKANTERT SKYWE

RESEP
16 Salticrax koekies
⅔ koppie gekapte pekans plus ¼ kop vir bo oor sprinkel
3 eiers - geskei - gele word nie gebruik nie
½ tl bakpoeier
1 koppie suiker
1 tl vanilla geursel
250 ml room -  styf geklits
3 flakes
1 blik Caramel Treat

METODE
1. Klits die eierwitte styf.

2. Voeg die suiker bietjie vir bietjie by terwyl jy klop.
Hou aan tot al die suiker ingewerk is.

3. Vou die bakpoeier en vanilla geursel saam met die koekies en neute in die meringue in.

4. Druk in vooraf gesmeerde bakplaat en bak vir 30 minute by 180 ˚ C.

5. Nadat die tert afgekoel het smeer ek die karamel oor.
Hier is my twist op Annette se resep, jy kan dit uitlaat as jy wil.

6. Laat afkoel en smeer geklitste room op en sprinkel flake oor.

PORSIE: 23 cm ringkoek pan of halwe langwerpige pyrex bak.

BRON: Annette Viljoen.

Geen opmerkings nie:

Plaas 'n opmerking